www.kenzo-ecco.dk

 

 

 

 

 

 

Kenzo

 

Kenzo er født den 1. november 2004 i Rørbæk ved Hobro. Han er ud af et kuld på 8 hvalpe. De havde både Kenzo's mor og far dernede og de gik sammen. Alle hvalpene og deres mor og far har oven i købet været med på camping

Da vi kom ned for at se Kenzo var der kun hanhunde tilbage af kuldet. Så var vi fri for at tage beslutningen om vi nu skulle vælge en hanhund eller en hunhund.

Vi var nede og besøge ham 2 gange inden vi besluttede os for at det skulle være ham vi ville have.

Kenzo er vores første hund. Vi er selv opvokset med hunde. Allan er opvokset med en Collie, hvor jeg er opvokset med en dansk/svensk gårdhund. Så vi var ikke helt enige om hvilken race vi skulle vælge.

Men da vi kom ned og så de bette uldtotter var vi begge helt solgte. Vi hentede Kenzo, da han var 9 uger gammel. Og jeg må sige, at vi har bestemt ikke valgt forkert.

Collien er jo næsten født velopdragen og er en utrolig nem/rolig hund, som dog kan være lidt bange for høje lyde

Kenzo og jeg startede til hvalpetræning ved DCH i Støvring i slutningen af januar 2005. Vi har gået der siden. I starten var det meningen at Kenzo bare skulle lære sit, dæk. Men jeg er blevet helt ”bidt” af at træne Kenzo, så vi går der endnu.

Efter hvalpeholdet kom vi over på Pilotholdet, hvor man fortsætter med at træne lydighed. Derefter er jeg kommet på DCH´s C-hold. Men det lydighed tror jeg keder Kenzo lidt, så vi er begyndt at gå til agility .
Kenzo er helt vild med det og er efterhånden begyndt at høre efter :-). Så langt om længe har jeg fundet noget, som han syntes er sjovt, hvilket naturligvis er det allervigtigste. Det er lidt sjovere at træne når jeg kan se at Kenzo er glad for det og tingene lykkedes. Kenzo er bare typen som ikke gider at gøre tingene ret mange gange. Hvis jeg trækker den lige længe nok smutter han. Så jeg har lært at til agility tager vi banen et par gange, så bliver han bundet af og hviler lidt.

 

Kenzo har ændret sig en del efter vi har fået Ecco på den gode måde. Det er ligesom han er livet lidt mere om og er blevet helt hvalpeagtig igen. Det er ham, som finder på alle de sjove ting. Han kan f. eks. finde på at skubbe til ting på bordet bare for at få vores opmærksomhed. Han kan lige pludselig finde på at bakke ud af stuen, fordi nu har han lige fundet på at det er farligt, selvom han har gået derigennem mange gange før. Det ser altså lidt sjovt ud, når ens hund kommer bakkende ind gennem stuen. Men man må sige, at det faktisk er ret smart, for han kan jo ikke se det, som han er bange for, thi hi.

 

Han er faktisk og så blevet mere interesseret i at træne, fordi der er gået lidt konkurrence i det efter vi har fået Ecco. Da vi var på ferie i Thailand var det meget tydeligt at mærke på Kenzo, at han havde savnet Ecco.

 

Så man kan vist roligt sige, at det været en rigtig positiv oplevelse for os alle at have fået hund Ecco ind i familien.

 

 

kenzo-ecco.dk © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use